• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Drachten

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Drachten?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Drachten

Denkt u eraan om een gashaard te kopen voor uw woonhuis in Drachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het vinden van de juiste haard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in Drachten

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Het aanschaffen van een gaskachel heeft meerdere voordelen. Want deze haard eenvoudig te bedienen. Dankzij één druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend vlammenspel. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard Drachten

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er meerdere groottes te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Naast het soort model, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 5-zijdig vuurzicht. Omdat er meerdere beslissingen gemaakt moeten worden, is het cruciaal om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Drachten

Installatie gaskachels Drachten

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Drachten

Ook een gaskachel kopen Drachten?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels, waardoor we u altijd van een uitstekend voorzien.