• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Dordrecht

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Dordrecht?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Dordrecht

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw woning in Dordrecht? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze adviseurs assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in dordrecht

Waarom een gaskachel

zo prettig is

Het aanschaffen van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. Met één druk op de knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal kachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de haard jaarlijks stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard dordrecht

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er allerlei groottes te koop zijn, past er te allen tijde een gashaard bij uw wensen en eisen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een prachtige keuze. Er zijn veel opties, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen dordrecht

Gaskachels in Dordrecht laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in dordrecht

Gashaard aanschaffen Dordrecht

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u altijd fantastisch wordt geholpen.