• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Doetinchem

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Doetinchem?

Haardenexpert: slechts 50 minuten van Doetinchem

Wilt u een gashaard toevoegen aan uw huis in Doetinchem? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het uitzoeken van de juiste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in doetinchem

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

De aankoop van een gashaard heeft diverse pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U krijgt al een onbeschrijfelijk mooi vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vuur realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. Het aanvullen van brandstof kost geen tijd; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard doetinchem

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u een ruime keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gashaard is die bij uw woning past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een mooie keuze. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen doetinchem

Het installeren van gashaarden in Doetinchem

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in doetinchem

Gaskachel aanschaffen Doetinchem

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen, zodat u rustig ons grote aanbod kunt bekijken. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen.