• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Den Helder

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Den Helder?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 5 minuten van Den Helder

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw woning in Den Helder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert assisteren u graag bij het vinden van de ideale kachel, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in den helder

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan maakt u een slimme keuze. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. U krijgt al een adembenemend haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks blijft het vlammenspel fantastisch om te zien.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard den helder

Modellen en vuurzichten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Naast het soort model, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 3-zijdig vuurzicht. Doordat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen den helder

Gaskachels in Den Helder installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Den Helder? Geen probleem. Door ons ruime netwerk van monteurs, installeren we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in den helder

Gaskachel kopen Den Helder

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen ontdekt u eenvoudig ons ruime aanbod. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hopelijk tot snel!