• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Den Haag

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Den Haag?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 35 minuten van Den Haag

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woning in Den Haag? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het vinden van de beste gaskachel, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in den haag

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het aanschaffen van een gashaard heeft verschillende pluspunten. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. U ziet al een adembenemend vuur, door 1 keer op een knop te drukken. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En desondanks is het vuur fantastisch om te zien.

Daarnaast is het onderhoud van een gashaard relatief eenvoudig. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof. Waar u bij een houthaard regelmatig houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard den haag

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er meerdere afmetingen te koop zijn, past er te allen tijde een gashaard bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een aantrekkelijke optie. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen den haag

Het aansluiten van gashaarden in Den Haag

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Den Haag? Geen probleem. Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, installeren we gashaarden door het hele land. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in den haag

Gashaard aanschaffen Den Haag

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies krijgen? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels, hierdoor ontvangt u altijd een kloppend advies. Ook zorgen we altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde uitstekend wordt geholpen.