• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Delft

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Delft?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 40 minuten van Delft

Denkt u eraan om een gashaard aan te schaffen voor uw woning in Delft? Kijk niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! Onze adviseurs assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in delft

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het kopen van een gaskachel heeft meerdere voordelen. Een gashaard is makkelijk aan- en uit te zetten. U ziet al een mooi haardvuur, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot pluspunt. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard delft

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gashaarden. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn allerlei afmetingen beschikbaar, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw ruimte past. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 2-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen delft

Het installeren van gaskachels in Delft

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door heel Nederland. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in delft

Gashaard kopen Delft

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk, zodat we zeker weten dat u goed wordt geadviseerd.