• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Castricum

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Castricum?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 45 minuten van Castricum

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Castricum? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De experts van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het vinden van de beste haard, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in Castricum

Waarom een gashaard

zo prettig is

De aanschaf van een gashaard heeft diverse pluspunten. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. Door het klikken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de kachel direct aan. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm voordeel. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard Castricum

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er allerlei groottes beschikbaar zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 3-zijdig vuurzicht. Een correct advies hierbij is van belang.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Castricum

Gashaarden in Castricum installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten plaatsen in Castricum? Dit regelen we graag voor u. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Castricum

Ook een gaskachel aanschaffen Castricum?

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen voorzien we u graag van advies. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u altijd uitstekend wordt geholpen.