• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Capelle aan den IJssel

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Capelle aan den IJssel?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Capelle aan den IJssel

Wilt u een gashaard toevoegen aan uw woning in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze experts assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in capelle aan den ijssel

Voordelen van gashaarden

zo fijn is

Het aanschaffen van een gashaard heeft verschillende voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. Met één druk op de knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een mooi vuur. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard capelle aan den ijssel

Modellen en vuurzichten bij gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Er zijn diverse afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw ruimte past. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 2-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen capelle aan den ijssel

Het plaatsen van gaskachels in Capelle aan den IJssel

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten plaatsen? Dat regelen we graag voor u! We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in capelle aan den ijssel

Gaskachel aanschaffen Capelle aan den IJssel

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen kunt u rustig ons ruime aanbod bekijken. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en geven u dan ook een correct advies over de mogelijkheden.