• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Beverwijk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Beverwijk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Beverwijk

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw woning in Beverwijk? Zoek niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de juiste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Beverwijk

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Het kopen van een gashaard heeft verschillende pluspunten. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. Met een druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks is het haardvuur geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm pluspunt. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U moet alleen de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig. Waar u bij een houthaard vaak houtblokken moet regelen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Beverwijk

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er verschillende groottes te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Beverwijk

Installatie gashaarden Beverwijk

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gaskachel is ook een optie. Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, installeren we gashaarden door het hele land. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Beverwijk

Gashaard aanschaffen Beverwijk

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies ontvangen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen geven onze experts u graag advies. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u fantastisch wordt geholpen.