• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Bergen op Zoom

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Bergen op Zoom?

Haardenexpert: slechts 2 uur van Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woonruimte in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de perfecte kachel, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in bergen op zoom

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

De aanschaf van een gashaard heeft diverse voordelen. Een gaskachel is makkelijk aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop op uw mobiel of tablet, gaat de kachel al aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks blijft het vlammenspel prachtig om te zien.

Een groot voordeel is het onderhoud van de gashaard. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houthaard regelmatig houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard bergen op zoom

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw woning past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een mooie keuzemogelijkheid. Er zijn voldoende mogelijkheden, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen bergen op zoom

Installatie gaskachels Bergen op Zoom

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Bergen op Zoom? Geen probleem. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we vragen geen voorrijkosten.

open gas haard in bergen op zoom

Gashaard aanschaffen Bergen op Zoom

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waarbij een persoonlijke benadering en korte lijntjes centraal staat. Daardoor wordt u gegarandeerd goed geadviseerd.