• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Barendrecht

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Barendrecht?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Barendrecht

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw woning in Barendrecht? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte haard, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Barendrecht

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft verschillende voordelen. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. U ziet al een mooi haardvuur, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Zo kunt u bij een aantal kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks blijft het haardvuur prachtig om te zien.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen issue. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Barendrecht

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Doordat er verschillende groottes beschikbaar zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een hoekhaard. Er zijn voldoende opties, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Barendrecht

Gashaarden in Barendrecht laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem! Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door het hele land. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Barendrecht

Ook een gashaard kopen Barendrecht?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen voorzien we u graag van advies. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes van belang. Er is dan ook geen twijfel dat u uitstekend wordt geadviseerd.