• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Assen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Assen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Assen

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woonruimte in Assen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het kiezen van de juiste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in assen

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft verschillende pluspunten. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. Dankzij een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een prachtig vlammenspel. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd is het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard assen

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen belemmering. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Naast diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen assen

Laten plaatsen gashaarden Assen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Assen? Geen probleem. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. En we vragen geen voorrijkosten.

open gas haard in assen

Gaskachel aanschaffen Assen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssenzodat u rustig ons aanbod kunt bekijken. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waardoor we u gegarandeerd van een goed advies kunnen voorzien.