• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Apeldoorn

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Apeldoorn?

Haardenexpert: centraal gelegen in Apeldoorn

Wilt u een gashaard toevoegen aan uw huis in Apeldoorn. Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de beste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in apeldoorn

Waarom een gashaard

Zo prettig is

De aankoop van een gashaard heeft verschillende voordelen. Zo is een gashaard makkelijk te bedienen. Met één druk op een knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een mooi vlammenspel. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij een aantal kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard apeldoorn

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een probleem. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Naast diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 3-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen apeldoorn

Laten aansluiten gashaarden Apeldoorn

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in apeldoorn

Gaskachel aanschaffen Apeldoorn

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde goed wordt geholpen.