• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Amsterdam

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Amsterdam?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Amsterdam

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw huis in Amsterdam? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De experts van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het kiezen van de juiste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in amsterdam

Waarom een gaskachel

zo fijn is

De aanschaf van een gaskachel heeft diverse pluspunten. Een gashaard is makkelijk aan- en uit te zetten. Met één druk op een knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een adembenemend vuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur realistisch en blijft u dus echt genieten.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de kachel. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Het aanvullen van de brandstof is namelijk niet nodig; dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard amsterdam

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn meerdere afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw woning past. Naast diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten die u kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een aantrekkelijke keuze. Een uitstekend advies hierbij is ook heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen amsterdam

Laten plaatsen gashaarden Amsterdam

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw gloednieuwe gaskachel is ook een optie. Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in amsterdam

Ook een gashaard kopen Amsterdam?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies krijgen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en daardoor ruime kennis om u goed te adviseren. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, want dan weten we zeker dat u super wordt geholpen.