• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Amsterdam-Zuidoost

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Amsterdam-Zuidoost?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Amsterdam-Zuidoost

Denkt u erover om een gashaard te kopen voor uw woonruimte in Amsterdam-Zuidoost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Amsterdam-Zuidoost

Een gaskachel is een echte aanrader

Voordelen

Het kopen van een gashaard heeft diverse voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het drukken op een knop via uw smartphone of tablet, gaat de gaskachel al aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot voordeel. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Daarnaast is het zorgen voor brandstof geen probleem, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Amsterdam-Zuidoost

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn meerdere afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw woning past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht. Een goed advies hierbij is heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Amsterdam-Zuidoost

Installatie gashaarden Amsterdam-Zuidoost

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten aansluiten? Dat regelen we graag voor u! We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Amsterdam-Zuidoost

Ook een gaskachel aanschaffen Amsterdam-Zuidoost?

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenWe hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor weten we zeker dat u fantastisch wordt geholpen.