• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Amersfoort

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Amersfoort?

Haardenexpert: slechts 45 minuten van Amersfoort

Bent u zoekende naar een prachtige gashaard voor in uw woning in Amersfoort? Kijk niet verder en kom langs bij ons! Onze adviseurs helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in amersfoort

Waarom een gaskachel

Zo prettig is

Wanneer u een gashaard aanschaft, dan is dit een goede keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de kachel direct aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks is het vlammenspel prachtig om te zien.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard amersfoort

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn meerdere afmetingen te koop, zodat er altijd een gashaard is die bij uw woning past. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 5-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen amersfoort

Gashaarden in Amersfoort laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Amersfoort? Dit regelen we graag voor u. Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in amersfoort

Kies voor een gashaard kopen Amersfoort

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies krijgen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk.