• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Alphen aan den Rijn

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Alphen aan den Rijn?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Alphen aan den Rijn

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw woonruimte in Alphen aan den Rijn? Zoek niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! Onze specialisten assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in alphen aan den rijn

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

Als u een gaskachel aanschaft, dan is dit een goede keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het klikken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de gashaard direct aan. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij een aantal gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur realistisch en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet van toepassing. U hoeft alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is geen issue, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard alphen aan den rijn

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn meerdere afmetingen te koop, zodat er altijd een gashaard is die bij uw woning past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 3-zijdig vuurzicht. Een correct advies hierbij is van belang.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen alphen aan den rijn

Het aansluiten van gaskachels in Alphen aan den Rijn

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem! Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in alphen aan den rijn

Gashaard aanschaffen Alphen aan den Rijn

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes ontzettend belangrijk. Daardoor is er geen twijfel mogelijk dat u fantastisch wordt geadviseerd.