• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Almere

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Almere?

Haardenexpert: slechts 1 uur van Almere

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woning in Almere? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in almere

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gaskachel heeft verschillende voordelen. Zo is deze haard makkelijk te bedienen. U ziet al een prachtig vuur, door 1 keer op een knop te drukken. Ook kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks is het haardvuur prachtig om te zien.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard amsterdam

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn meerdere afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw woning past. Naast diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten die u kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een aantrekkelijke keuze. Een uitstekend advies hierbij is ook heel belangrijk.
Naar alle gashaarden

gashaard kopen almere

Laten aansluiten gaskachels Almere

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gaskachel is ook een optie. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in almere

Ook een gaskachel aanschaffen Almere?

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen voorzien we u graag van advies. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Hierdoor weten we zeker dat u goed wordt geadviseerd.