• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Almelo

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Almelo?

Haardenexpert: slechts 20 minuten van Almelo

Bent u zoekende naar een prachtige gashaard voor in uw huis in Almelo? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in almelo

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gaskachel heeft verschillende voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het klikken op een knop op uw mobiel of tablet, gaat de gashaard direct aan. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Een ander voordeel is het onderhoud van de kachel. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard almelo

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn allerlei afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw beschikbare ruimte past. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Een correct advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen almelo

Gashaarden in Almelo installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Almelo? Geen probleem. We hebben een omvangrijk netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in almelo

Kies voor een gashaard aanschaffen Almelo

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen hebben we een ruim aanbod van gashaarden. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en voorzien u dan ook gegarandeerd van een uitstekend advies.