• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zaandam

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zaandam?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Zaandam

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw huis in Zaandam? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het uitzoeken van de perfecte haard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in zaandam

Waarom een gashaard

zo fijn is

Het aanschaffen van een gaskachel heeft verschillende voordelen. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. Dankzij een druk op een knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een prachtig vlammenspel. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vuur mooi en blijft u dus echt genieten.

Een ander voordeel is het onderhoud van de kachel. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard zaandam

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een punt. We hebben gaskachels met diverse afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Zo is een roomdivider of een doorkijkhaard een goede optie. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen zaandam

Installatie gaskachels Zaandam

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gashaard is ook mogelijk. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in zaandam

Ook een gaskachel kopen Zaandam?

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde uitstekend wordt geholpen.