• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Arnhem

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Arnhem?

Haardenexpert: slechts 30 minuten van Arnhem

Denkt u eraan om een gashaard te kopen voor uw woonhuis in Arnhem? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in arnhem

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Als u een gaskachel aanschaft, dan maakt u een verstandige keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het klikken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de gashaard direct aan. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder mooi uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen issue, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard arnhem

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn verschillende afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw ruimte past. Naast diverse modellen, zijn er allerlei vuurzichten die u kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Doordat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het cruciaal om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen arnhem

Het plaatsen van gaskachels in Arnhem

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gashaard is ook mogelijk. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in arnhem

Kies voor een gashaard aanschaffen Arnhem

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies krijgen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we helpen u graag verder. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes staan hierbij centraal.