Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen Faber haard? Nu is het moment om dromen waar te maken!

Koop voor 10 januari 2021 een Faber haard naar keuze en win een deel van uw aankoopbedrag terug! Deze actie geldt alleen voor de Faber gashaarden en elektrische haarden. Wilt u ook genieten van het heerlijke vlammenspel van een Faber haard? Schaf dan nu een Faber haard aan bij Haardenexpert, de plek waar haarddromen uitkomen!


Ontdek op deze pagina het brede assortiment gashaarden elektrische haarden van Faber

.

72 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

72 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

Faber Winteractie

Faber Winteractie!

Altijd al een echte Faber haard gewenst? Misschien begint u dan 2021 wel beter dan ooit! Plaats uw bestelling voor 10 januari 2021 en win 500 euro (incl. BTW) van uw aankoopbedrag terug! Uit alle bestellingen van een Faber haard, gedaan voor 10 januari 2021, worden drie winnaars uitgeloot. Bent u degene die door ons is uitgeloot? Dan ontvangt u 500 euro van uw aankoopbedrag terug!

De uitgebreide actievoorwaarden vindt u hier.

Daarom kiest u voor een Faber haard:

- Faber is al meer dan 175 jaar toonaangevend in de haardenwereld
- Breed assortiment, u vindt altijd wel de ideale haard
- Ultieme haardbeleving door de meest innovatieve technieken
- Topkwaliteit en design ineen

Koop nu een Faber haard en doe mee!

Wilt u een Faber haard kopen maar heeft u geen idee welk model het meest geschikt is voor uw situatie? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag de juiste keuze te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring is de Haardenexpert uw aangewezen partner voor ieder haardproject. Vanaf de eerste inspiratie tot na de geslaagde installatie, wij ontzorgen graag het gehele traject! Neem gerust vrijblijvend contact op, dit kan telefonisch via 0548-211550 maar ook per mail naar info@haardenexpert.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze luxe showroom. Loop gewoon eventjes binnen voor wat inspiratie, of maak even een afspraak zodat u gegarandeerd bent van onze aandacht. Mogen wij u laten zien waarom wij zo enthousiast zijn over de nieuwste Faber haarden? Graag tot snel!