Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber showroom

Haardenexpert is de officiële dealer van het merk Faber. Dit merk heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van gashaarden. Denk hierbij aan toestellen als fronthaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden, roomdividers en doorkijkhaarden. Voldoende keus voor uw woonsituatie! Naast de gashaarden staat het merk ook bekend om zijn kwalitatieve houtkachels en elektrische haarden. Ieder toestel is met veel zorg en liefde ontwikkeld.

Bent u van plan om een Faber haard te kopen, maar wilt u de haard eerst met uw eigen ogen bekijken? Of bent u nog op zoek naar een passende haard en heeft Faber uw aandacht getrokken? Kom dan langs in de luxe showroom van Haardenexpert in Rijssen. In de showroom staan een aantal Faber haard brandend voor u opgesteld. U kunt ze dus in levende lijven zien branden.

Daarnaast is er voldoende ruimte om al uw vragen voor te leggen aan onze deskundige adviseurs. Dit gebeurt natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Samen met adviseurs worden al uw wensen en mogelijkheden voor uw woning besproken. Loop gerust een rondje en laat u ook inspireren door andere opstellingen. Al benieuwd geworden naar de sfeer in de showroom? Bekijk hieronder alvast enkele Faber haarden uit de showroom. 

Faber driezijdige gashaard