Hero cover image

Faber
showroom

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

wij zijn officieel Faber dealer

Haardenexpert is de officiële dealer van het merk Faber. Dit merk heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van gashaarden. Denk hierbij aan toestellen als fronthaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden, roomdividers en doorkijkhaarden. Voldoende keus voor uw woonsituatie! Naast de gashaarden staat het merk ook bekend om zijn kwalitatieve elektrische haarden. Ieder toestel is met veel zorg en liefde ontwikkeld.

Bent u van plan om een Faber haard te kopen, maar wilt u de haard eerst met uw eigen ogen bekijken? Of bent u nog op zoek naar een passende haard en heeft Faber uw aandacht getrokken? Kom dan langs in de luxe showroom van Haardenexpert in Rijssen. In de showroom staan een aantal Faber haarden brandend voor u opgesteld.

Daarnaast is er voldoende ruimte om al uw vragen voor te leggen aan onze deskundige adviseurs. Dit gebeurt natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Samen met adviseurs worden al uw wensen en mogelijkheden voor uw woning besproken. Loop gerust een rondje en laat u ook inspireren door andere opstellingen. Al benieuwd geworden naar de sfeer in de showroom? Bekijk hieronder alvast enkele Faber haarden uit de showroom.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op
 

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert