Faber Honest

Adviesprijs:
€ 3.355,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland
De Faber Honest is een compacte gelijkzijdige hoekhaard voorzien van een logburner. De logburner geeft het effect of de houtstammen echt branden doordat de brander onder de houtstammen is geplaatst en de vlammen om de houtblokken heen slaan.
×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Merk
Product URL
Model
Inbouw
Afmetingen
Klein
Stijl
Modern
Vuurzicht
2-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
4,9kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Lamellen
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Faber Honest

De Faber Honest is een compacte gelijkzijdige hoekhaard voorzien van een logburner. De logburner geeft het effect dat de houtstammen echt branden doordat de brander onder de houtstammen is geplaatst en de vlammen om de houtblokken heen slaan.

Faber Honest - Gesloten systeem

De Faber Honest heeft een gesloten systeem, dit betekend dat de gashaard zijn zuurstof via het kanaal van buiten haalt. Dit heet een concentrisch kanaal en dat bestaat uit een binnen pijp en een pijp daar omheen met ruimte tussen beide pijpen. De rookgassen van de haard gaan via de binnenste pijp naar buiten en de zuurstof voor de gashaard gaan via de buitenste pijp naar binnen.

Faber Honest - Perfecte afwerking

De Faber Honest hoekhaard wordt standaard geleverd inclusief decoratieplaat waardoor een perfect afwerking is te creëren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze gashaard zonder decoratieplaat in te bouwen of eventueel te combineren met een haardplateau. De ruit van de Honest is gebogen en dus gemaakt uit één stuk wat zorgt voor een perfecte afwerking. De Faber Honest gaskachel wordt standaard geleverd met een luxe afstandbediening, bedieningsluik en convectieroosters.

Meer weten? neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn waar u het beste advies voor uw situatie krijgt!!

Nu levenslange garantie mogelijk op deze Faber sfeerhaard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.