Faber Duet Premium L

Adviesprijs:
€ 3.999,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland
De Faber Duet L Premium is hoekhaard op gas met een breedte van ongeveer één meter. Deze prachtige moderne gasinbouw hoekhaard is op verschillende manieren in te bouwen zodat deze gashaard toepasbaar is in ieder interieur.
×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Afmetingen
Middel
Stijl
Modern
Vuurzicht
2-zijdig
Brandstof
Gas
Branderdecoratie
Houtset, Kiezels
Vermogen
7,1kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Keramisch glas, Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
130-200

Faber Duet L Premium

De Faber Duet L Premium is hoekhaard op gas met een breedte van ongeveer één meter. Deze prachtige moderne gas inbouw hoekhaard is op verschillende manieren in te bouwen zodat deze gashaard toepasbaar is in ieder interieur. Door de strakke en minimalistische afwerking ontstaat er een maximaal zicht op het vuurbeeld. De Duet L Premium van Faber is leverbaar met levensechte houtstammen of moderne witte kiezels. De Premium is een luxere versie van de smart. Deze haard kan worden bediend door middel van een schakelbrander.

Faber Duet L Premium - 'Spelen' met uw vlammenspel

Deze hoekhaard wordt standaard geleverd met een zwarte stalen vlakke achterwand maar is ook optioneel leverbaar met een zwart glazen achterwand waardoor het vlammenspel weerspiegeld in de achterwand en er hierdoor een voller vlammenspel ontstaat. Met de standaard meegeleverde afstandsbediening kunt u het vlammenspel eenvoudig vanuit uw stoel bedienen.

Faber Duet L Premium – Inbouw opties

De Faber Duet L Premium  is het een van de grootste model hoekhaard uit de Duet-serie van Faber. Deze elegante compacte gas inbouwhaard is zeer geschikt voor kleinere of zeer goed geïsoleerde ruimtes. Door de Duet L in een strakke kolom in de hoek van de woonkamer te plaatsen bespaart u de meeste ruimte in de woonkamer maar de Faber Duet L is ook heel goed te combineren met een haardplateau van natuursteen of MDF waar u eventueel de T.V. op kunt plaatsen.

 

Een vergelijkbaar product van de Faber Duet L Premium gashaard is te bewonderen in onze showroom te Apeldoorn. Voor meer informatie of modellen van de Faber Duet Serie klik dan hier.