Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Cassette M

Elektrische Haard

Adviesprijs € 1.000

Aanbiedingsprijs € 779

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Faber Cassette M

- Let op! Deze haard is niet meer leverbaar! - 

Faber Cassette M

De Faber Cassette M is een losse inbouw unit welke zeer eenvoudig is te plaatsen, het zo genoemde “plug and play” systeem. Bij deze elektrische haard wordt het vlameffect gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Levensecht vuur en rookeffect

Onder de haard zit een watertank van 2,6 liter. Dit water wordt verhit, zodat er een ultra-fijne waterdamp (mist) ontstaat wat opstijgt. Deze damp wordt dan verlicht zodat er een levensecht vuur en rook effect ontstaat. De Faber Cassette M is ook zeer geschikt om in bestaande (houtgestookte) open haarden of appartementen te plaatsen. Ook is het mogelijk om een aantal Cassettes naast elkaar te plaatsen zodat u een hele brede haardopstelling kunt creëren.

Let op! Deze haard is niet meer leverbaar. Wellicht is de Dimplex Juneau wat voor u!

Bent u overtuigd van de Faber Cassette M?  In winkelmand

Beste prijs voor de Faber Cassette M ?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Faber Cassette M
Categorie Elektrische haarden
Haard soort Elektrisch
Model Inbouw
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Elektriciteit
Systeem Opti-Myst
Merk Faber
Branderdecoratie Houtset
Afstandsbediening Ja
Garantie 24 maanden

Adviesprijs € 1.000

Aanbiedingsprijs € 779

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie