Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Erkend leerbedrijf

Haardenexpert heeft de titel ‘Erkend leerbedrijf’, en daar zijn we natuurlijk trots op. Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan alle vastgestelde eisen. Dit wil zeggen dat wij een leerzame werkplek aanbieden die perfect past bij jouw opleiding. Daarnaast wordt je continu bijgestaan door een geschoolde praktijkopleider met vakinhoudelijke kennis. Een uitdagende stageplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. In samenwerking met het SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), waar wij het certificaat behaald hebben, stomen we jou klaar voor het betreden van de arbeidsmarkt.

Wij zijn voortdurend in contact met onderwijsinstellingen. Ben je een MBO-student? Dan zijn twee verschillende opleidingen van toepassing, namelijk de beroepsopleidende leerweg (bol) of de beroepsbegeleidende leerweg (bbl). Wij bieden stageplekken voor beide leerwegen. Maar ook HBO-stagiaires zijn van harte welkom in ons jonge en dynamische team.

Dus ben jij die stagiaire waar wij brandend naar op zoek zijn? En ben jij in staat om onze doelgroep warm te maken voor onze producten? Stuur dan je CV met begeleidende motivatiebrief naar info@haardenexpert.nl