• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Erkend
leerbedrijf

Haardenexpert levert ook in België

Ontdek de mogelijkheden

Haardenexpert heeft de titel ‘Erkend leerbedrijf’, en daar zijn we natuurlijk trots op. Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan alle vastgestelde eisen. Dit wil zeggen dat wij een leerzame werkplek aanbieden die perfect past bij jouw opleiding. Daarnaast wordt je continu bijgestaan door een geschoolde praktijkopleider met vakinhoudelijke kennis. Een uitdagende stageplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. In samenwerking met het SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), waar wij het certificaat behaald hebben, stomen we jou klaar voor het betreden van de arbeidsmarkt.

Wij zijn voortdurend in contact met onderwijsinstellingen. Ben je een MBO-student? Dan zijn twee verschillende opleidingen van toepassing, namelijk de beroepsopleidende leerweg (bol) of de beroepsbegeleidende leerweg (bbl). Wij bieden stageplekken voor beide leerwegen. Maar ook HBO-stagiaires zijn van harte welkom in ons jonge en dynamische team.

Dus ben jij die stagiaire waar wij brandend naar op zoek zijn? En ben jij in staat om onze doelgroep warm te maken voor onze producten? Stuur dan je CV met begeleidende motivatiebrief naar info@haardenexpert.nl.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op