Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Modore 240H

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 10.610

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Element4 Modore 240H

Element4 Modore 240H

Element4 is een merk dat in 2006 is ontstaat en inmiddels is het al uitgegroeid tot een grote fabrikant van gashaarden. Bij Element4 staat innovatie op het gebied van design en techniek voorop. Daarnaast zijn de haarden zeer gebruiksvriendelijk.

Deze aspecten zien we ook terug in de Element4 Modore 240H. Het design dat opvalt vanwege zijn enorme breedte van 275,1 cm zorgt er voor dat niemand om deze haard heen kan. Door de strakke afwerking krijgt deze haard een moderne, maar toch tijdloze uitstraling. De ruit die zich aan de voorkant van de haard bevindt, is gemaakt uit één stuk.

De Element4 Modore 240H kan branden op aardgas of propaan. Daarnaast is de haard voorzien van een Multi brander. Dit houdt in dat er drie branders aanwezig zijn. Omdat deze in een soort driehoek staan ten opzichte van elkaar, creëren zij samen nóg mooiere en intensere vlammen. De achterste branders (links en rechts) kunnen worden uitgeschakeld, waardoor de haard aanzienlijk minder warmte afgeeft. Zo kunt u langer genieten van de vlammen van de haard.

Technische specificaties

De Element4 Modore 240H heeft een netto minimaal vermogen van 3,5 kW en een netto maximaal vermogen van 17,6 kW. Hiermee is hij geschikt voor woningen met verschillende afmetingen. Bent u benieuwd of deze haard geschikt is voor uw woning? Neem dan contact met ons op. De haard kan aan de bovenkant worden aangesloten op een rookkanaal van 200/130 mm doorsnede. Verder beschikt deze haard over energielabel A.

De mogelijkheden van de Element4 Modore 240H

De Element4 Modore 240H wordt standaard geleverd met zwart stalen interieur. Daarnaast is de Modore 240H uitgerust met E-Save bediening. Wilt u de haard eigenlijk graag met zwart glazen interieur of een interieur met dakpannenmotief geven? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! Daarnaast kunt u wat betreft het branderbed een keuze maken tussen een houtset, witte carrara kiezels en witte of grijze stenen. Verder is het mogelijk om de haard te voorzien van een ProControl bediening. Dit is een bediening die het mogelijk maakt om de haard van een afstand te bedienen middels uw smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld voor vertrek vanaf uw werk naar huis de gashaard al aanzetten, zodat u in een behaaglijk warme woning thuis komt. Ook kunt u kiezen om  e haard te voorzien van een Powerfan. Dit is een apparaat die het mogelijk maakt om een gashaard te plaatsen op plekken waar dit normaal gesproken niet kan. Dit komt omdat de Powerfan een versleping van 36 meter kan creëren binnen het rookkanaal.

Bent u er nog niet helemaal uit of ontvangt u graag nog wat advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0548-211550. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom waar vele haarden brandend staan opgesteld. We zetten de koffie alvast voor u klaar!

Beste prijs voor de Element4 Modore 240H?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Element4 Modore 240H
Categorie Gashaarden, Propaangas
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vermogen 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW, 11 kW en hoger
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 160 cm en breder
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 10.610

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie