• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Element4 180 E

Elektrische haarden
€ 4.405

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Element4 180 E

De elektrische haard Element4 180 E is een front inbouwhaard van het merk Element4. Dit betekent dat het vuurbeeld alleen van de voorkant te aanschouwen is. Ondanks de circa 175 centimeter brede ruit, kunt u toch vanuit vele hoeken in de kamer genieten van het realistische vuurbeeld.

De Element4 180 E is leverbaar als front, 2-zijdig en 3-zijdig.

Behaagelijke warmte

Naast het mooie vuurbeeld, biedt deze haard ook de mogelijkheid om te genieten van een behaaglijke warmte. Dit komt omdat de haard is voorzien van een warmte-element die ingesteld kan worden op 1kW en op 2kW.

Mogelijkheden

De haard wordt standaard geleverd met houtset, afstandsbediening en ontspiegeld glas. Daarnaast biedt Element4 u de mogelijkheid om te kiezen voor een touchpad afstandsbediening. Deze kunt u tegen meerprijs aanschaffen.

Element4 180 E 2-zijdig

Deze prachtige hoekhaard van Element4 heeft een luxe uitstraling en geeft naast heel veel sfeer ook warmte af. De Element4 180 E 2-zijdig is een elektrische haard die bijna niet te onderscheiden is van een echte gashaard. Dit komt door het prachtige vuurbeeld die dankzij de ledverlichting zo realistisch mogelijk lijkt. De haard geeft zicht op het vuurbeeld van twee kanten dankzij de hoek. De hoek kan naar keuze links of rechts worden geïnstalleerd. De haard is gemakkelijk te bedienen via de app (bluetooth) of de afstandsbediening.

Element4 180 E 3-zijdig

De Element4 180 E 3-zijdig is een prachtige elektrische driezijdige haard van Element 4. Het vuurbeeld van deze maar liefst 175,3 cm brede haard is nauwelijks te onderscheiden van die van een gashaard. De ruit bevindt zich aan drie kanten, waardoor u optimaal, van elke plek uit de ruimte, kunt genieten van de dansende vlammen. Naast de prachtige vlammen, kunt u door het aanwezige warmte-element tevens genieten van de warmte van de haard. Dit maakt het extra genieten om bij de haard te zitten. Dit warmte-element kan schakelen tussen 1kW en 2 kW.

Bent u geïnteresseerd in de Element4 180 E? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemLED-haard
BranderdecoratieHoutset
MerkElement4
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit160 cm en breder
AfstandsbedieningJa
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

Element4 haarden

Kies voor een haard

van Element4

Kies voor een elektrische haard van Element4. Deze veelzijdige collectie haarden biedt voor elk wat wils. Een elektrische haard van Element4 staat garant voor een realistisch vlampatroon en zijn standaard uitgerust met een warmtemodule. Deze haard is daardoor zonder enige twijfel een prachtige aanwinst voor iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer.

Element4 Elektrische Serie

Element4 E Serie

Alles op een rij

De elektrische haarden van Element4 zijn op meerdere manieren in te bouwen. Als een 1, 2 of 3-zijdig haard, ook wel bekend als de serie Modore, Bidore, Trisore. Het voordeel van de Element4 is dat u één product koopt en pas tijdens het in bouwen de keuze maakt hoe u deze inbouwt. Alle bijbehorende onderdelen om een haard als 1, 2 of 3 zijdig in te bouwen worden meegeleverd. 

Haard In te bouwen als Ruit breedte Ruit hoogte Ruit diepte
Element4 80H E 1, 2 en 3-zijdig 80,0cm 59,9cm 31,7cm
Element4 100 E 1, 2 en 3-zijdig 100,8cm 35,7cm 30,0cm
Element4 150 E 1, 2 en 3-zijdig 150,6cm 35,5cm 30,0cm
Element4 180 E 1, 2 en 3-zijdig 179,8cm 41,0cm 31,5cm
Element4 240 E 1, 2 en 3-zijdig 240,2cm 43,0cm 31,8cm

 Innovatief ledtechnologie

Innovatief

Met ultra hd ledtechnologie

Een elektrische haard van Element4 is voorzien van een innovatieve ultra hd ledtechnologie. Ledlampen vormen de basis bij dit uniek stukje techniek. Bij deze elektrische haarden zijn de ledlampen bevestigd op een roterende as en projecteren ze (al draaiende) levensechte vlammen op de achterwand van de haard. Zo ontstaat er een diep en rijk vlambeeld, net echt.

Anti-reflectieglas

Het perfecte vlambeeld

Ongekend realistisch

Een speciaal anti reflectieglas zorgt ervoor dat het vlambeeld altijd op een goede manier zichtbaar is. De glasplaat van de haard is bijna niet te zien en er treedt nagenoeg geen weerspiegeling op in het glas (van objecten uit de ruimte). Hierdoor heeft u echt het idee dat u rechtstreeks op de vlammen kijkt, net als bij de traditionele openhaard.

Element4 houtset

Bepaal zelf uw keuze

Zilverberk of Woodland houtset

Bij deze haard bepaalt u zelf het houtset. Element4 biedt hiervoor twee keuzes, het Zilverberk en Woodland houtset. Welk houtset heeft uw voorkeur?

Bediening via smartphone of tablet

Eenvoudige bediening

Via smartphone of tablet

Bediening van deze haard gaat op een makkelijke manier via een app op uw smartphone of tablet. De app is eenvoudig te downloaden en erg gebruiksvriendelijk. Alle opties die de haard biedt zijn in te stellen via de app. Zo kunt u o.a. het vlambeeld helemaal afstemmen op uw eigen wens en voorkeur.

Inbouwmogelijkheden

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passend haardmeubel aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Element4 180 E Elektrische haarden

De Element4 180 E is een inbouw elektrische haard van het merk Element4.
Ontvang aanbieding