• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Element4 100 E

Elektrische haarden
€ 3.302

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Element4 100 E

Met de Element4 100 E haalt u een elektrische haard in huis waarvan het vuurbeeld nauwelijks van dat van een gashaard te onderscheiden is. De haard is voorzien van een verwarmingselement waardoor u niet alleen kunt genieten van het mooie vuurbeeld, maar ook van de warmte. Dit maakt het nóg aangenamer om bij de haard te zitten. Het verwarmingselement is aan te zetten op 1kW en op 2 kW. Zo hoeft u het nooit koud te hebben. Zoals gezegd doet het vuurbeeld niet onder aan het vuurbeeld van een gashaard. Toch haalt u met de Element4 100 E volledig gemak in huis. U hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken en u kunt al genieten. De Element4 100 E wordt standaard geleverd met afstandsbediening en ontspiegeld glas. Daarnaast kunt u, tegen meerprijs, kiezen voor een touchpad afstandsbediening.

De Element4 100 E is leverbaar als front, 2-zijdig en 3-zijdig.

Element4 100 E 2-zijdig

De Element4 100 E 2-zijdig is een elektrische hoekhaard met een spectaculair vuurzicht. Dankzij de hoek heeft u van twee kanten zicht op de dansende vlammen. Het elektrische vuur is dankzij de nieuwste snufjes haast niet te onderscheiden van gas- en houtvuur. Dit maakt de elektrische haard een bijzonder sfeerelement in uw woning! Het verwarmende vermogen van de haard zorgt ervoor dat de illusie compleet wordt. DeElement4 100 E 2-zijdig is te bedienen met uw smartphone, tablet of met de afstandsbediening. De haard is leverbaar met de hoek links of rechts. Aan u de keuze!

Element4 100 E 3-zijdig

De Element4 100 E 3-zijdig is een prachtige driezijdige inbouwhaard met een ruitbreedte van 100,3 cm en een ruithoogte van 35,7 cm. Hierdoor heeft u ruim zicht op de dansende vlammen die nauwelijks van het vuurbeeld van een gashaard te onderscheiden zijn. De haard is voorzien van een warmte-element met thermostaat, waardoor u niet alleen kunt genieten van het prachtige vlammenspel, maar ook van de warmte van de haard. Deze warmte is in te stellen op 1kW en 2kW. Zoals benoemd lijkt het vuurbeeld sterk op dat van een echte gashaard. Toch kunt u tevens genieten van het gemak van een elektrische haard. De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening en ontspiegeld glas. Daarnaast kunt u kiezen voor een touchpad afstandsbediening tegen meerprijs.

Bent u geïnteresseerd in de Element4 100 E? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemLED-haard
BranderdecoratieHoutset
MerkElement4
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
AfstandsbedieningJa
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

Element4 haarden

Kies voor een haard

van Element4

Kies voor een elektrische haard van Element4. Deze veelzijdige collectie haarden biedt voor elk wat wils. Een elektrische haard van Element4 staat garant voor een realistisch vlampatroon en zijn standaard uitgerust met een warmtemodule. Deze haard is daardoor zonder enige twijfel een prachtige aanwinst voor iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer.

Element4 Elektrische Serie

Element4 E Serie

Alles op een rij

De elektrische haarden van Element4 zijn op meerdere manieren in te bouwen. Als een 1, 2 of 3-zijdig haard, ook wel bekend als de serie Modore, Bidore, Trisore. Het voordeel van de Element4 is dat u één product koopt en pas tijdens het in bouwen de keuze maakt hoe u deze inbouwt. Alle bijbehorende onderdelen om een haard als 1, 2 of 3 zijdig in te bouwen worden meegeleverd. 

Haard In te bouwen als Ruit breedte Ruit hoogte Ruit diepte
Element4 80H E 1, 2 en 3-zijdig 80,0cm 59,9cm 31,7cm
Element4 100 E 1, 2 en 3-zijdig 100,8cm 35,7cm 30,0cm
Element4 150 E 1, 2 en 3-zijdig 150,6cm 35,5cm 30,0cm
Element4 180 E 1, 2 en 3-zijdig 179,8cm 41,0cm 31,5cm
Element4 240 E 1, 2 en 3-zijdig 240,2cm 43,0cm 31,8cm

 Innovatief ledtechnologie

Innovatief

Met ultra hd ledtechnologie

Een elektrische haard van Element4 is voorzien van een innovatieve ultra hd ledtechnologie. Ledlampen vormen de basis bij dit uniek stukje techniek. Bij deze elektrische haarden zijn de ledlampen bevestigd op een roterende as en projecteren ze (al draaiende) levensechte vlammen op de achterwand van de haard. Zo ontstaat er een diep en rijk vlambeeld, net echt.

Anti-reflectieglas

Het perfecte vlambeeld

Ongekend realistisch

Een speciaal anti reflectieglas zorgt ervoor dat het vlambeeld altijd op een goede manier zichtbaar is. De glasplaat van de haard is bijna niet te zien en er treedt nagenoeg geen weerspiegeling op in het glas (van objecten uit de ruimte). Hierdoor heeft u echt het idee dat u rechtstreeks op de vlammen kijkt, net als bij de traditionele openhaard.

Element4 houtset

Bepaal zelf uw keuze

Zilverberk of Woodland houtset

Bij deze haard bepaalt u zelf het houtset. Element4 biedt hiervoor twee keuzes, het Zilverberk en Woodland houtset. Welk houtset heeft uw voorkeur?

Bediening via smartphone of tablet

Eenvoudige bediening

Via smartphone of tablet

Bediening van deze haard gaat op een makkelijke manier via een app op uw smartphone of tablet. De app is eenvoudig te downloaden en erg gebruiksvriendelijk. Alle opties die de haard biedt zijn in te stellen via de app. Zo kunt u o.a. het vlambeeld helemaal afstemmen op uw eigen wens en voorkeur.

Inbouwmogelijkheden

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passend haardmeubel aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Element4 100 E Elektrische haarden

De Element4 100 E is een inbouw elektrische haard van het merk Element4.
Ontvang aanbieding