• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zwolle

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Zwolle? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het aanbod groot is, is het ingewikkeld om een keuze te maken. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis op te warmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: veel mogelijkheden

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Een elektrische haard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit verschillende modellen. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zwolle kopen

Kom langs en vindt een elektrische haard in de omgeving van Zwolle

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zwolle?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op