• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zwijndrecht

Zoekt u een elektrische haard in Zwijndrecht? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het grote aanbod is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische open haard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit diverse opties. Bij ieder model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zwijndrecht kopen

Bezoek de showroom en koop een elektrische open haard in de omgeving van Zwijndrecht

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische open haarden graag in het echt bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ontdek de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zwijndrecht?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op