• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zuid-Holland

Wilt u een elektrische haard in Zuid-Holland aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod enorm is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten . U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zuid-Holland kopen

Kom langs en vindt een elektrische haard in de omgeving van Zuid-Holland

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische open haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zuid-Holland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op