• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zeewolde

Zoekt u een elektrische haard in Zeewolde? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden ontdekken van meerdere merken. Doordat het aanbod groot is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit meerdere modellen. Bij elk model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zeewolde kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Zeewolde

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zeewolde?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op