• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zeeland

Zoekt u een elektrische haard in Zeeland? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod groot is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit verschillende modellen. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zeeland kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Zeeland

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zeeland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op