• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zandvoort

Wilt u een elektrische haard in Zandvoort aanschaffen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden zien van veel merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het verwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit verschillende opties. Bij het maken van deze keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zandvoort kopen

Bezoek de showroom en koop een elektrische haard in de omgeving van Zandvoort

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of RijssenU kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zandvoort?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op