• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zaanstad

Wilt u een elektrische haard in Zaanstad aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het aanbod enorm is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Kiezen voor een elektrische haard

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische open haard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende modellen. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zaanstad kopen

Kom langs en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Zaanstad

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zaanstad?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op