• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Wijchen

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Wijchen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, is het lastig om een keuze te maken. Onze experts helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit meerdere opties. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Wijchen kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Wijchen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Wijchen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op