• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Westland

Zoekt u een elektrische haard in Westland? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Door het ruime assortiment is het soms niet eenvoudig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij iedere optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Westland kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Westland

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Westland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op