• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Westervoort

Zoekt u een elektrische haard in Westervoort? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden bekijken van veel merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het moeilijk om een keuze te maken. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Westervoort kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische haard in de omgeving van Westervoort

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Westervoort?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op