• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Wageningen

Wilt u een elektrische haard in Wageningen kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod groot is, is het moeilijk om te kiezen. Onze adviseurs helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende modellen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Wageningen kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Wageningen

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Wageningen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op