• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Voorst

Zoekt u een elektrische haard in Voorst? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de mooiste elektrische haarden bekijken van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, vinden veel mensen het lastig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Voorst kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Voorst

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te zien? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Voorst?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op