• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Vaassen

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Vaassen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het grote aanbod is het soms niet eenvoudig om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Tegenwoordig zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse vuurzichten mogelijk

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij elk model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Vaassen kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische haard in de omgeving van Vaassen

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ervaar de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze professionals? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Vaassen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op