• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Utrecht

Zoekt u een elektrische haard in Utrecht? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms niet eenvoudig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrisch

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard..

Voordelen sfeerhaard

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische open haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Meerdere vuurzichten

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij elke optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Utrecht kopen

Kom langs en koop een elektrische open haard in de omgeving van Utrecht

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische sfeerhaarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Utrecht?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op