• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Urk

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Urk? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het aanbod enorm is, is het lastig om een keuze te maken. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis op te warmen. Eén van die opties is een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout..

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Urk kopen

Kom langs en koop een elektrische haard in de omgeving van Urk

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische open haarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Urk?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op