• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Uithoorn

Zoekt u een elektrische haard in Uithoorn? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het grote assortiment is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische haard, dan zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Uithoorn kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Uithoorn

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Uithoorn?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op