• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Uitgeest

Zoekt u een elektrische haard in Uitgeest? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. De adviseurs van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een rookkanaal is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Een elektrische haard is ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Uitgeest kopen

Kom langs en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Uitgeest

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische sfeerhaarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Uitgeest?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op