• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Ubbergen

Zoekt u een elektrische haard in Ubbergen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het moeilijk om een keuze te maken. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit meerdere opties. Bij elk model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Ubbergen kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische haard in de omgeving van Ubbergen

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische open haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de adviseurs? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Ubbergen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op