• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Twenterand

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Twenterand? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden zien van veel merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Twenterand kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Twenterand

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische sfeerhaarden te zien? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Twenterand?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op