• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Twello

Zoekt u een elektrische haard in Twello? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het grote assortiment is het soms moeilijk om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Twello kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Twello

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de mogelijke haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Twello?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op